Managing message conversations

Aţi uitat desenul de blocare a ecranului?

Dacă aţi uitat desenul de blocare a ecranului, aveţi până la cinci încercări de a încerca să vă deblocaţi telefonul. Dacă nu reuşiţi, vă puteţi debloca telefonul introducând numele de utilizator şi parola contului dvs. Google.
  1. Pe ecranul de securitate, introduceți desenul de blocare.
  2. După cea de-a cincea încercare, când vi se solicită să aşteptaţi 30 de secunde, apăsaţi pe OK.
  3. Dacă afişajul este oprit, apăsaţi butonul PORNIRE pentru a-l deschide din nou, apoi deblocaţi ecranul.
  4. Apăsaţi butonul Şablon uitat? atunci când acesta apare.
  5. Introduceţi numele şi parola contului Google şi apoi apăsaţi Conectare. Atunci vi se va solicita să alegeţi o nouă blocare a ecranului. Dacă nu mai doriţi să aveţi o blocare a ecranului, apăsaţi pentru a ieşi din ecranul Securitate.
0 ljudi smatra da je ovo korisno