POČETAK
Rearranging or hiding application tabs
POČETAK

Hva skjer når jeg åpner en fil mottatt gjennom Bluetooth?

Når du åpner en fil mottatt via Bluetooth, bestemmer filtypen hva som skjer:
  • Mediefiler og dokumenter åpnes vanligvis direkte i en kompatibel applikasjon. Hvis du for eksempel åpner et musikkspor, begynner avspilling av det i Musikk-applikasjonen.
  • For en vCalendar-fil velger du kalenderen der du vil lagre hendelsen og trykker på Importer. vCalendar blir lagt til i dine Kalender-hendelser.
  • For en vCard-kontaktfil kan du velge å importere en av, flere eller alle disse kontaktene til kontaktlisten.

ljudi smatra da je ovo korisno
rs
*Ovde unesite svoj komentar...
htc-flyer
Hvala!