POČETAK
Rearranging or removing widgets and icons on your Home screen
POČETAK

Hvordan aktiverer jeg utvikleralternativer?

Hvis du vil utvikle apper for telefonen, kan du aktivere utvikleralternativer i Innstillinger.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Om > Programvareinformasjon.
  2. Klikk på Mer.
  3. Klikk på Byggenummer 7 ganger eller mer inntil du ser meldingen Du er nå en utvikler.

Når du kommer tilbake til skjermbildet Innstillinger, vil du se innstillingen Utvikleralternativer.

ljudi smatra da je ovo korisno
rs
*Ovde unesite svoj komentar...
htc-flyer
Hvala!