APLIKACIJE I FUNKCIJE
Accepting or declining a meeting invitation
APLIKACIJE I FUNKCIJE

Kun je geen gebaren met meerdere vingers in je apps gebruiken?

Dat komt omdat standaard Mediagebaren is ingeschakeld. Hierdoor is het gebaar met drie vingers uitsluitend voor het delen van inhoud of voor het gebruik met HTC-apps. Je kunt gebaren met meerdere vingers (gebaren die drie of meer vingers gebruiken) niet voor andere doelen gebruiken.
Om meerdere vingers te gebruiken in games of voor muziekinstrumenten, moet je de optie Mediagebaren wissen in Instellingen > Scherm en slepen.

ljudi smatra da je ovo korisno
Na padajućem meniju izaberite problem:
rs
*Ovde unesite svoj komentar...
htc-desire-c
Hvala!