KOMUNIKACIJA
Using Speed dial
KOMUNIKACIJA

Hoe deel ik de internetverbinding van mijn telefoon met andere apparaten?

Je kunt de gegevensverbinding van je telefoon delen via USB, Wi‍-Fi, of Bluetooth.

Ga naar Instellingen, tik op Meer > Mobiel netwerk delen, en kies of je wilt delen via USB-tethering, Draagbare Wi‍-Fi-hotspot, of Bluetooth tethering.

Opmerking: Hiervoor is een gegevensverbinding nodig zoals 3G. Informeer bij je mobielen aanbieder naar de kosten. Langdurig gebruik van je gegevensverbinding, Wi‍-Fi, of Bluetooth kan je batterij snel leegtrekken.

ljudi smatra da je ovo korisno
rs
*Ovde unesite svoj komentar...
htc-desire-c
Hvala!