POČETAK
Copying and sharing text
POČETAK

Waarom zie ik geen teksten voor elk nummer?

Als je geen teksten ziet voor het nummer dat je nu afspeelt in de app Muziek op het tabblad Visualizer kan dat om een van de volgende redenen zijn:
  • Voor het nummer is op dit moment geen tekst beschikbaar op de server.
  • Je hebt er voor gekozen om teksten alleen bij te werken via Wi‍-Fi, en je bent niet verbonden met een Wi‍-Fi-netwerk.

Om deze instelling te wijzigen, tik je in de app Muziek op > Instellingen en zorg je er voor dat Alleen Wi-Fi niet is geselecteerd.

• Metagegevens voor het nummer, zoals de artiest of de naam van het nummer, komen niet overeen met gegevens op de server. Dat betekent dat de server de bijbehorende teksten niet kan vinden.

ljudi smatra da je ovo korisno
Na padajućem meniju izaberite problem:
rs
*Ovde unesite svoj komentar...
htc-desire-c
Hvala!