Vaš pretraživač je zastareo :(

Osmislili smo fantastičan doživljaj, ali ga vaš pretraživač, nažalost, ne podržava. Razmotrite mogućnost nadogradnje, a zatim nas ponovo posetite.

Ionako je sve besplatno!

DIZAJNIRAN OD BRUŠENOG METALA

Okvir monoblok kućišta oblikovan tako da odgovara obliku vaše šake. Dizajniran tako da pleni pažnju.

INOVATIVNI RUČNI UREĐAJ

HTC dizajneri govore o postupku izrade najboljeg telefona na svetu.

JAČINA ZVUKA DVA ZVUČNIKA

Dva prednja zvučnika sa ugrađenim pojačalima i softverom za ujednačavanje pružaju snažan zvuk.

ZADIVLJUJUĆI EKRAN

Ekran otporan na grebanje izrađen u saradnji sa kompanijom Corning® Gorilla® Glass 3 se automatski prilagođava ambijentalnom osvetljenju, u zatvorenom prostoru i na otvorenom, a intuitivni korisnički interfejs upotpunjava inteligentan dizajn novog uređaja HTC One najsavremenijim funkcijama jednostavnim za korišćenje. Promenite stil uz HTC dizajn koji ne poznaje kompromise.

IMPRESIVNA IZRADA

Zasnovan na potpuno novom konceptu, HTC One (M8) se odlikuje upečatljivim dizajnom izrađenim od brušenog metala. Zbijene interne komponente omogućavaju tanku konstrukciju debljine svega 9,35 mm (0,37”) i zaobljen, ergonomski oblik koji se, sa prirodnom lakoćom, prilagođava obliku šake.

Motion Launch™

Ugrađeni senzor pokreta vam omogućava da se javljate na telefon jednostavnim podizanjem do uha. Možete i lako da aktivirate telefon i pristupate aplikacijama ili ekranu HTC BlinkFeed™ uz samo jedno prevlačenje prstom.

PROŠIRIVA MEMORIJA

Slot za microSD karticu proširuje memoriju i do 128 GB, obezbeđujući prostor za više muzike, video zapisa i aplikacija.