Vaš pretraživač je zastareo :(

Osmislili smo fantastičan doživljaj, ali ga vaš pretraživač, nažalost, ne podržava. Razmotrite mogućnost nadogradnje, a zatim nas ponovo posetite.

Ionako je sve besplatno!

NIKADA NEĆETE MORATI DA TRAŽITE

DA SE POJAČA ZVUK

Uživajte u jačini zvuka koju zaslužujete uz audio sistem koji morate da čujete svojim ušima da biste se uverili u njegovu snagu.

DETALJI

Uživajte u jačini zvuka koju zaslužujete uz audio sistem koji morate da čujete svojim ušima da biste se uverili u njegovu snagu. HTC BoomSound™ dostiže jačinu zvuka od 95 dB

  • DVA PREDNJA STEREO ZVUČNIKA

    Usmerite zvuk ka sebi, a ne dalje od sebe. Za razliku od naših konkurenata koji ugrađuju zvučnike sa zadnje strane, usmeravajući zvuk dalje od vas, dizajn HTC-ovih revolucionarnih prednjih zvučnika optimizuje muziku, video zapise i igre dok ih puštate.

  • UGRAĐENA POJAČALA

    Pojačajte zvuk do impresivnih nivoa koristeći sve prednosti ogromne komore gornjeg zvučnika od .85cc i donjeg zvučnika od .80cc modela HTC One. Tehnologija direktne kontrole udaljavanja membrana kompanije HTC optimizuje jačinu zvuka i bas koji oživljava vašu muziku.

  • SOFTVER ZA USPOSTAVLJANJE RAVNOTEŽE IZMEĐU VISOKIH I NISKIH TONOVA

    Jasan zvuk bez izobličenja, podjednako izdržljiv i impresivan. Kontrola osetljiva na temperaturne razlike automatski smanjuje snagu u cilju zaštite zvučnika od oštećenja radi dugotrajnog korišćenja.

*Zasnovano na testiranim nivoima koje je ispitala kompanija HTC. Stvarni rezultati mogu da se razlikuju.