Vaš pretraživač je zastareo :(

Osmislili smo fantastičan doživljaj, ali ga vaš pretraživač, nažalost, ne podržava. Razmotrite mogućnost nadogradnje, a zatim nas ponovo posetite.

Ionako je sve besplatno!

HTC BoomSound

Jasno i glasno

Pojačajte zvuk i poslušajte kako će HTC One (M8) oduvati konkurenciju.

Poslušajte kako se HTC One (M8) i konkurencija nadmeću decibelima. Odvrnite zvuk i odaberite protivnika u nastavku.

Poslušajte kako zvuči
loading
Kuce
Fen za kosu
Motocikl
Pile
Sudovi
Espreso
Petarde
Daire
Balon
Čips
Podelite
Zatvori

Kuce

Pogledajte kako je ovo slatko! Nema ničeg slađeg na svetu od korpe sa kucama.

Fen za kosu

Da li ste znali da su se prvi fenovi za kosu 1920-ih godina napajali dizel gorivom?

Motocikl

Motocikli mogu i ne moraju da imaju pedale. Hrabrost koja je potrebna da se voze po autoputu nije uključena.

Pile

Strah od pilića se naziva alektorofobija. Ni mi ne znamo zašto.

Sudovi

Jedan od najskupljih servisa za ručavanje na svetu košta 168.500 USD. Da li bi u njemu hot dogovi bili ukusniji?

Espreso

Zabavna činjenica: Espreso je izmišljen da bi se povećala produktivnost radnika sa kraćim pauzama za kafu. Istina: Zbog njega češće pravimo toalet pauze.

Petarde

Vatrometi mogu da dostignu 190 decibela. To je glasnije od rok koncerta!

Daire

Kako ste me nazvali? Aaa! Idiofon je instrument koji zvuk kreira prvenstveno vibriranjem.

Balon

Bum! Da li ste znali da bušenje balona zapravo kreira malo probijanje zvučnog zida?

Čips

Da bi se napravilo 160 kg čipsa, potrebno je 455 kg krompira.

PodeliteFacebookTwitterGoogle+
Pogledajte kako je ovo slatko! Nema ničeg slađeg na svetu od korpe sa kucama. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneDa li ste znali da su se prvi fenovi za kosu 1920-ih godina napajali dizel gorivom? http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneMotocikli mogu i ne moraju da imaju pedale. Hrabrost koja je potrebna da se voze po autoputu nije uključena. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneStrah od pilića se naziva alektorofobija. Ni mi ne znamo zašto. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneJedan od najskupljih servisa za ručavanje na svetu košta 168.500 USD. Da li bi u njemu hot dogovi bili ukusniji? http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneZabavna činjenica: Espreso je izmišljen da bi se povećala produktivnost radnika sa kraćim pauzama za kafu. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneVatrometi mogu da dostignu 190 decibela. To je glasnije od rok koncerta! http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneKako ste me nazvali? Aaa! Idiofon je instrument koji zvuk kreira prvenstveno vibriranjem. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneBum! Da li ste znali da bušenje balona zapravo kreira malo probijanje zvučnog zida? http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOneDa bi se napravilo 160 kg čipsa, potrebno je 455 kg krompira. http://s.htc.com/1god2O6 #HTCOne

Samo u svrhu demonstracije. Neki rezultati su simulirani. Izlaz HTC BoomSound zvučnika iznosi približno 95 decibela pri najvišoj postavci jačine zvuka. Budući da izlaganje glasnim zvucima, čak i tokom kratkih vremenskih perioda, može da bude štetno, ova jačina zvuka se ne preporučuje za slušalice niti za slušanje izbliza ili tokom dužeg vremena.

NIKADA NEĆETE MORATI DA TRAŽITE

DA SE POJAČA ZVUK

Uživajte u jačini zvuka koju zaslužujete uz audio sistem koji morate da čujete svojim ušima da biste se uverili u njegovu snagu.

DETALJI

Uživajte u jačini zvuka koju zaslužujete uz audio sistem koji morate da čujete svojim ušima da biste se uverili u njegovu snagu. HTC BoomSound™ dostiže jačinu zvuka od 95 dB

  • DVA PREDNJA STEREO ZVUČNIKA

    Usmerite zvuk ka sebi, a ne dalje od sebe. Za razliku od naših konkurenata koji ugrađuju zvučnike sa zadnje strane, usmeravajući zvuk dalje od vas, dizajn HTC-ovih revolucionarnih prednjih zvučnika optimizuje muziku, video zapise i igre dok ih puštate.

  • UGRAĐENA POJAČALA

    Pojačajte zvuk do impresivnih nivoa koristeći sve prednosti ogromne komore gornjeg zvučnika od .85cc i donjeg zvučnika od .80cc modela HTC One. Tehnologija direktne kontrole udaljavanja membrana kompanije HTC optimizuje jačinu zvuka i bas koji oživljava vašu muziku.

  • SOFTVER ZA USPOSTAVLJANJE RAVNOTEŽE IZMEĐU VISOKIH I NISKIH TONOVA

    Jasan zvuk bez izobličenja, podjednako izdržljiv i impresivan. Kontrola osetljiva na temperaturne razlike automatski smanjuje snagu u cilju zaštite zvučnika od oštećenja radi dugotrajnog korišćenja.

*Zasnovano na testiranim nivoima koje je ispitala kompanija HTC. Stvarni rezultati mogu da se razlikuju.