SOFTVER I APLIKACIJE

Mi kreiramo vrhunska rešenja za pametne telefone nenadmašnih funkcija. Inovacije nikada ne prestaju. Ni HTC.

INOVACIJE U OBLASTI PAMETNIH TELEFONA:
PRIČA KOMPANIJE HTC

Već 17 godina oblikujemo industriju pametnih telefona.

'98

Kompanija HTC je počela da dizajnira prve ručne uređaje i uređaje osetljive na dodir na svetu.

'00

Kompanija HTC kreira najpopularnije telefone na svetu koji reaguju na dodir.

'01

HTC među prvima dizajnira i proizvodi uređaje sa tastaturom i ekranom osetljivim na dodir.

'05

HTC pravi prvi 3G Windows pametni telefon.

'07

HTC Touch uvodi inovacije u način na koji korisnici dodiruju ekran.

'08

HTC kreira prvi pametni Android telefon na svetu, HTC Dream.

'09

Predstavljen je HTC Sense™.

'10

HTC kreira prvi pametni Android telefon na svetu, HTC Dream.

'11

Kompanija HTC je na svetskom kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congress) imenovana za proizvođača uređaja godine i najvećeg prodavca pametnih telefona u Americi.

'12

Kamera za pametne telefone sa otvorom blende od f/2,0

Revolucionarna širina otvora blende beleži 44% više svetlosti u odnosu na modele konkurenata.

'13

HTC predstavlja novi HTC One, prvi pametni telefon na svetu izrađen u potpunosti od metala.

'14

HTC EYE™ EXPERIENCE – napredni skup alatki za selfije i novih funkcija za video pozive – predstavlja softversku nadogradnju i inovativno iskustvo u radu sa pametnim telefonom.

 • Intro
 • 1998
 • 2000
 • 2001
 • 2005
 • 2007
 • 2008
 • 2009
 • 2010
 • 2011
 • 2012
 • 2013
 • 2014
1998
1998
2000
2001
2005
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
Swipe Timeline

HTC EYE™ EXPERIENCE

Potpuno nove alatke za selfije i funkcije za video pozive daju vam veću kontrolu nego ikada do sada. Zahvaljujući trenutnim efektima i ugrađenim automatskim poboljšanjima, selfiji nikada nisu bili privlačniji.

SAZNAJTE VIŠE

SENSE 6

Inovativne alatke i intuitivne funkcije. Od ugrađene detekcije buke u okruženju koja poboljšava razgovore, do kamere za pametne telefone koja omogućava slikanje portreta koji oduzimaju dah, HTC Sense 6 koristi nagrađivanu tehnologiju za pametne telefone.

TEHNOLOGIJA KAMERE

Veći broj megapiksela ne znači nužno bolji kvalitet fotografija. To se dobija sa većim pikselima. HTC UltraPixel tehnologija koristi piksele i do dva puta veće u odnosu na prosečne kamere pametnog telefona koji omogućavaju izvanredne fotografije pri slabom osvetljenju. Alatke za uređivanje jednim dodirom, intuitivno dugme okidača kamere, kreiranje kratkih filmova i ogromne panorame – sve to vam je nadohvat ruke. Uživajte u profesionalnoj izradi za tren oka uz HTC.

SAZNAJTE VIŠE

HTC BLINKFEED™

Budite u toku sa najnovijim informacijama o izabranom sadržaju na mreži čiji fidovi se prikazuju direktno na vašem HTC pametnom telefonu. Vaš Facebook i Twitter, izvori vesti, omiljeni sportski tim, objave na blogovima i još mnogo toga, prikazuju se na vašem telefonu i ažuriraju tokom celog dana. Jednim prevlačenjem prstom možete da vidite najnovije informacije o svemu što vas zanima.

SAZNAJTE VIŠE

HTC BOOMSOUND™

Oživite muziku, video zapise i igre, uz impresivnu jačinu zvuka preko pametnog telefona, koju morate čuti da biste poverovali u njenu snagu. Dva prednja zvučnika sa ugrađenim pojačalima proizvode bogat, jasan i kristalno čist audio pomoću softvera za ujednačavanje koji usklađuje niske i visoke tonove radi optimalnog zvuka.

SAZNAJTE VIŠE

HTC APLIKACIJE

Više zabave i veća produktivnost. Preuzmite dodatne HTC aplikacije na vaš pametni telefon i uživajte u najboljim karakteristikama pametnog telefona u celoj industriji. Animirani raspored i sinhronizovanje kalendara, automatsko prikazivanje fidova jednim prevlačenjem, najsavremenije alatke za kameru i još mnogo toga.

SAZNAJTE VIŠE

PARTNERI

Korisnike stavljamo na prvo mesto tako što uspostavljamo čvrstu saradnju sa najboljim partnerima na svetu. Naši partneri dele sistem vrednosti koji se neguje u kompaniji HTC, da su korisnici na prvom mestu i posvećeni su tome da vam stalno pružaju posebne ponude, inovacije i vrhunsko iskustvo.

SAZNAJTE VIŠE

Emitujte željene muzičke ili video zapise sa HTC pametnog telefona koristeći HTC Connect: multimedijalni softver koji se automatski povezuje sa kompatibilnim uređajima prevlačenjem tri prsta nagore po početnom ekranu.
Potrebni su vam samo HTC pametni telefon, kompatibilan uređaj i tri prsta.

SAZNAJTE VIŠE
Nazad na vrh