Qualcomm

Kada dve vodeće kompanije iz oblasti mobilne tehnologije veruju u stvaranje inovacija saradnjom, dobijate tehnologiju koja ponovo otkriva doživljaj korišćenja mobilnog telefona. HTC i Qualcomm® postavljaju novi standard u dizajnu, funkcionalnosti i performansama pametnog telefona.

Fitbit

Fitbit dizajnira nagrađivane uređaje za fitnes praćenje i usluge namenjene pružanju pomoći ljudima u vođenju zdravijeg i aktivnijeg života. Kompanije HTC i Fitbit su sklopile partnerski odnos kako bi omogućile uređaju HTC One (M8) da prati vaše osnovne aktivnosti. Brzo pratite napredak u pogledu planiranih dnevnih aktivnosti preko ekrana zaključavanja, ekrana HTC BlinkFeed i Fitbit aplikacije.

Corning Gorilla Glass

Otporna i lagana Gorilla Glass zaštita čini da ekran HTC telefona izgleda dobro i sada i posle dosta vremena. Osetljiv na dodir Gorilla Glass kompanije Corning otporan je na ogrebotine i pomaže u sprečavanju svakodnevnog habanja i oštećenja, čuvajući divan izgled i jasnoću izvanrednog HTC ekrana.

Pioneer

Mnogi proizvodi kompanije Pioneer sada mogu bez problema da primaju i reprodukuju audio vrhunskog kvaliteta, trenutno i bežično, sa vašeg HTC telefona. Poboljšavanjem međusobne saradnje svojih proizvoda, HTC i Pioneer reprodukuju vaše omiljene melodije u savršenoj harmoniji.

Yamaha

HTC Connect™ u partnerstvu sa kompanijom Yamaha bežično strimuje muziku direktno sa kompatibilnih HTC pametnih telefona na Yamaha AV prijemnike. Samo prevucite nagore pomoću tri prsta po ekranu telefona da biste pokrenuli muziku sa lokalnih ili nezavisnih muzičkih izvora HTC pametnog telefona na Yamaha AV prijemniku.