HTC uvodi vrhunski doživljaj kroz vodeće inovacije u oblasti dizajna mobilnih uređaja i iskustva pri radu sa njima. Počev od vizije da stavimo lični računar na dlanove naših klijenata, predvodili smo evoluciju od računara koji staju na dlan do pametnih telefona.

Potraga za savršenstvom je u srcu svega što radimo i inspiriše najbolji dizajn u svojoj klasi i revolucionarna mobilna iskustva za klijente širom sveta. U kompaniji HTC potraga za savršenstvom predstavlja podsticaj za kreiranje, otiskivanje u nepoznato sa nepokolebljivom posvećenošću oživljavanju inovativnog dizajna. Ona nas nagoni da svakodnevno iznalazimo nove načine za povezivanje sveta, naših klijenata i njihovih težnji na načine koji nikada nisu mogli ni da se zamisle.

Beskrajna radoznalost ____

U kompaniji HTC pronalazimo rešenja kojih se drugi nisu dosetili. Rušenje prepreka i pionirska uloga u industriji predstavlja veliki deo naše istorije i zbog toga je kompanija HTC postala sinonim za inovacije, revolucionarni dizajn i projektovanje budućnosti ljudskih komunikacija, neprestano zauzimajući neosvojene teritorije proizvoda.

Elastična izdržljivost ____

Naša osnovna vrednost je snažan karakter. Nagrađivana vizija zahteva preuzimanje rizika i izazivanje stereotipa. Elastičnost je od samog početka u srcu našeg kreativnog duha. Do današnjeg dana smo ostali posvećeni našim težnjama i verujemo da najveće ideje prevazilaze privremena priznanja: one utiču na ponašanje, oblikuju živote i inspirišu nova razmišljanja.

Prefinjen pristup ____

Naše ideje i proizvodi se podvrgavaju višim standardima. Zato naš dizajn daje prednost performansama nad popularnošću – to su primetili i naši partneri. Druge vodeće sile u industriji dolaze kod nas jer znaju da kreiramo sjajne proizvode vodeći računa o dizajnu i funkcionalnosti, što se poštuje kako u industriji, tako i među klijentima.

Stvaran uticaj ____

Verujemo da je svrha tehnologije oduvek bila da zbliži ljude kako bi prevazišli i nadvladali teške izazove. Zato tehnologija koju dizajniramo uvek ostavlja pravi uticaj – ima značajniju, humanu svrhu od koje svaki pojedinac može da ima koristi.

Viša svrha ____

HTC šire sagledava svoj pristup služenju društvu i uvođenju poboljšanja u život. Verujemo da možemo da damo veći doprinos ako ne idemo samo utabanim stazama, povezujemo se sa ljudima i omogućavamo im da unesu promene, kao i poboljšamo način rada.

Početkom 2014. smo pokrenuli HTC Power To Give™. Objedinjavanjem snage procesora svih korisnika pametnih telefona i povezivanje sa međunarodnim istraživačkim projektima i institutima, Power To Give™ kreira jedan od najvećih super-računara na svetu kako bi se potpomogla istraživanja u vezi sa ekološkim problemima i zaštitom životne sredine, kao i pronalaženje leka za bolesti poput raka i Alchajmera.

Ono što mi nudimo u pogledu dizajna nije ograničeno na kreiranje atraktivnog hardvera. Naši standardi važe i za same proizvodne procese. Zbog toga su naše fabrike među najekološkijima u svetu, a naše ispostave imaju globalno priznanje i postavljaju zlatni standard u oblasti energetske efikasnosti.

Osim toga, proširili smo naše ekološke inicijative koje oblikuju celokupno korisničko iskustvo. Pakovanja naših proizvoda su 100% biorazgradiva, a HTC One (M7) je bio prvi pametni telefon na svetu izrađen prema međunarodnim specifikacijama procena potpune emisije ugljen dioksida i veka trajanja. To je pionirski proizvod na koji smo ponosni.

U kompaniji HTC sve to radimo imajući u vidu da uvek kreiramo za budućnost. U tom smislu, shvatamo da oživljavanje budućnosti leži u rukama naše mladosti. Preko HTC fondacije i našeg letnjeg porodičnog kampa pružamo humanitarnu i društvenu podršku osobama kojima je potrebna pomoć i pomažemo u edukaciji i razvoju snažnog karaktera i društvenih vrednosti kod mladih. Smatramo da je budućnost za svakoga i zato nastojimo da osiguramo da svako dete ima mogućnost da bude deo nove generacije vođa i vizionara.

Buduće težnje ____

Ovaj evolucijski put je deo mnogo dužeg putovanja koje nameravamo da preduzmemo u budućnosti. Dok zauzimamo nove kategorije sa Re kamerom i drugim predstojećim proizvodima, važno je da ne zaboravimo šta nas je dovelo tu gde smo sada i zašto radimo to što radimo. Od naših ljudi do naših proizvoda i društvenih i ekoloških inicijativa, potraga za savršenstvom predstavlja vodeću filozofiju koja je oblikovala i nastaviće da oblikuje HTC kao globalnu organizaciju.

Priznanja i dostignuća ____

Radoznalost se isplatila budući da su naši proizvodi osvojili nebrojene prestižne nagrade od industrije i medija, uključujući sledeće:

2014
 • „Najbolji pametni telefon“ za HTC One – GSMA Global Mobile Awards
 • „Zlatni dizajn proizvoda“ za HTC One (M7) – iF Design Award
 • „Telefon godine“ za HTC One (M8) – T3 Gadget Awards 2014
 • „Najbolji telefon na svetu“ za HTC One (M8) ‘ – TechRadar
 • „Najbolji telefon na tržištu“ za HTC One (M8) – Business Insider
 • „Najbolji evropski napredni pametni telefon“ – European Imaging and Sound Association
 • „Najbolji Android telefon“ za HTC One (M8) – T3
 • „Najbolji Windows telefon“ za HTC One (M8) za Windows – Laptop Magazine
 • „Zlatna medalja za dizajn i inovacije“ za HTC Dot View futrolu za telefon – Computex d&i
 • „Najbolji telefon“ za HTC Desire 816 – TechRadar MWC Awards
 • „Izbor urednika“ za HTC Desire 816 – PC Mag
 • „Najbolji na takmičenju“ za HTC Desire 816 – Know Your Mobile MWC Awards
 • „Nagrada za zlatni proizvod“ za HTC Re kameru – Spark Award

2013
 • „Najbolji telefon na svetu“ za HTC One – MSN UK
 • „Najinovativniji pametni telefon u 2013. godini“ za HTC One – Business Inside
 • „Najpopularniji telefon u 2013. godini“ za HTC One – Mobile Industry Awards
 • „Telefon godine“, „Gadžet godine“ i „Nagrada za dizajn“ – T3 Gadget Awards
 • „Najbolji na MWC takmičenju“ za HTC One – TechRadar
 • „Najbolji na svetskom kongresu mobilnih uređaja 2013. godine“ za HTC One – Mobile Geeks
 • „Najbolji novi mobilni uređaj na MWC takmičenju“ – GSMA Global Mobile Awards
 • „Dizajn koji ostavlja profesionalni utisak pri radu“ za HTC Zoe i označeni video zapisi – Spark Awards
 • „Izbor čitalaca: Najbolji pametni telefon u 2013. godini“ za HTC One – Android And Me
 • „Prvo mesto po izboru čitalaca“ tokom 39 uzastopnih sedmica, za HTC One – PhoneDog Media
 • „Izbor urednika“ za HTC One – AnandTech, Hot Hardware, TechnoBuffalo, Mashable, Gotta Be Mobile i mnogi drugi
 • „Pametni telefon godine“ za HTC One – Mobile Choice Awards; Trusted Reviews; Pocket-Lint; MSN Tech Awards; Corriere.it; Mobility Magazine i mnogi drugi.