Câteva informaţii utile

Câteva informaţii utile

De ce mi se solicită să mă conectez din nou la contul meu?

Ori de câte ori expiră un interval (de aproximativ 20 de minute), vi se va solicita reconectare la contul HTC Watch înainte de a putea să continuaţi să închiriaţi sau să achiziţionaţi fişiere video sau să accesaţi anumite setări. Aceasta reprezintă o măsură de siguranţă pentru verificarea identităţii dvs. şi pentru a ne asigura că recunoaşteţi că respectivul cont vă aparţine.

Cât de lungă este perioada de închiriere a unui fişier video?

În funcţie de termenii studioului şi de ţara de unde aţi descărcat fişierul video, perioada de închiriere de 24 de ore sau de 48 de ore, începând cu prima vizualizare.

Dacă nu vizionaţi fişierul video imediat, aveţi la dispoziţie 30 de zile până la expirarea duratei de închiriere.

De ce nu-mi permite HTC Watch să elimin un dispozitiv şi să adaug unul nou?

Eliminarea este disponibilă o dată la 120 de zile după aţi ajuns deja la maximul de cinci dispozitive HTC pe contul dvs.

Cum elimin contul meu HTC Watch de pe dispozitivul meu?

  1. În aplicaţia Watch apăsaţi şi apoi apăsaţi Setări > Cont.
  2. Apăsaţi Eliminare cont.

Puteţi merge de asemenea la Setări > Conturi şi sincronizare pentru a elimina contul dvs. HTC Watch.

0 persoane l-au considerat util