Ştergerea mesajelor şi conversaţiilor

Ştergerea mesajelor şi conversaţiilor

În ecranul Mesaje, puteţi face următoarele:
Ştergeţi un mesaj

Deschideţi firul conversaţiei cu un contact, apăsaţi mesajul şi apoi apăsaţi Ştergere mesaj.

Pentru a şterge mai multe mesaje dintr-o conversaţie, apăsaţi > Ştergere mesaje > Ştergere după selecţie şi apoi selectaţi mesajele de şters.

Ştergeţi o conversaţie

Apăsaţi şi ţineţi apăsat un contact (sau un număr de telefon) şi apoi apăsaţi Ştergere.

Pentru a şterge mai multe conversaţii, din ecranul Mesaje, apăsaţi > Ştergere fire şi apoi selectaţi conversaţiile de şters.

Notă: În setările Mesaje, apăsaţi Generale > Ştergere mesaje vechi pentru a şterge automat mesajele vechi.

Cum protejez un mesaj să nu fie şters?

Puteţi bloca un mesaj astfel încât acesta să nu poată fi şters nici atunci când ştergeţi celelalte mesaje din conversaţie.

  1. În ecranul Mesaje, apăsaţi pe un contact (sau un număr de telefon) pentru a afişa schimbul de mesaje cu contactul respectiv.
  2. Apăsaţi mesajul pe care doriţi să-l blocaţi.
  3. Apăsaţi pe Blocare mesaj din meniul cu opţiuni. Se afişează o pictogramă de blocare .
0 persoane l-au considerat util