Restabilirea copierii de rezervă din spaţiul de stocare online

Restabilirea copierii de rezervă din spaţiul de stocare online

Dacă aţi utilizat Copiere de rezervă HTC înainte, puteţi restabili copierea de rezervă pe HTC One max când porniţi telefonul pentru prima dată sau după o resetare la valorile din fabrică.
Important: În funcţie de cantitatea de date, restabilirea copierii de rezervă pe telefon prin conexiunea de date poate să genereze costuri de date suplimentare şi să dureze mult timp. Se recomandă folosirea unei conexiuni Wi‍-Fi.
  1. Când sunteţi întrebat dacă aveţi un cont Google, conectaţi-vă la contul dvs.
  2. Utilizaţi conexiunea de date mobile sau conexiunea Wi‍-Fi pentru a vă conecta telefonul la Internet.
  3. Dacă aţi utilizat acreditările de conectare Google pentru contul dvs. HTC şi copierea de rezervă este pe Google Drive, apăsaţi Conectare cu Google.

    Dacă nu, apăsaţi Reamintire mai târziu, mergeţi la ecranul Transfer sau restabilire şi selectaţi Restabilire din copierea de rezervă HTC.

  4. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a restabili copierea de rezervă şi a continua configurarea telefonului dvs.
  5. Glisaţi pentru a deschide panoul Notificări şi verificaţi dacă există notificări de terminare a configurării telefonului.

Aplicaţiile gratuite de la Google Play vor fi restabilite în fundal, iar evoluţia va fi afişată printr-o notificare în bara de stare. Pentru restabilirea aplicaţiilor plătite, trebuie să le descărcaţi şi să le instalaţi din Google Play.

Aplicaţiile vor fi afişate în ecranul Aplicaţii pe măsură ce sunt instalate. Comenzile rapide din ecranul Aplicaţii şi din ecranul principal vor fi reorganizate ca şi în copierea de rezervă după instalarea tuturor aplicaţiilor. Puteţi continua să folosiţi HTC One max în timp ce se restabilesc aplicaţiile.

0 persoane l-au considerat util