Gestionarea conturilor dvs. online.

Gestionarea conturilor dvs. online.

Modificarea setărilor generale de sincronizare

  1. Din ecranul iniţial apăsaţi MENU, apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Selectaţi sau deselectaţi opţiunile următoare:
    Date de fond Dacă această opţiune este selectată, aplicaţiile pot trimite şi primi informaţii despre cont, online, chiar dacă nu le folosiţi în momentul respectiv.
    Auto-sync Dacă selectaţi această opţiune, aplicaţiile pot folosi programul de sincronizare definit în setările contului. Dacă această opţiune nu este selectată, va trebui să vă sincronizaţi manual conturile.

Sincronizarea manuală a unui cont

  1. Din ecranul iniţial apăsaţi MENU, apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Apăsaţi contul pe care doriţi să-l sincronizaţi.
  3. Apăsaţi Sincronizare acum.

Modificarea setărilor contului

Puteţi sincroniza setări precum frecvenţa sincronizării şi tipurile de informaţii sincronizate, tipurile de notificări pe care le primiţi şi modul în care sunt afişate informaţiile aferente contului.
  1. Apăsaţi contul pe care doriţi să-l editaţi.
  2. Editaţi setările contului.

Ştergerea unui cont

Puteţi şterge un cont şi toate informaţiile asociate acestuia din telefonul dvs., de exemplu mesajele, persoanele de contact sau setările. Ştergerea unui cont nu înseamnă ştergerea informaţiilor din serviciul online.
Notă: Nu puteţi şterge anumite conturi, cum ar fi primul cont Google la care v-aţi conectat pe telefon, decât dacă ştergeţi toate informaţiile personale din telefonul dvs. printr-o resetare hardware. Pentru instrucţiuni cum să faceţi asta, consultaţi secţiunea Repornirea telefonului sau revenirea la setările din fabrică.
  1. Din ecranul iniţial apăsaţi MENU, apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Apăsaţi contul pe care doriţi să-l ştergeţi.
  3. Apăsaţi Eliminare cont, apoi confirmaţi că doriţi să ştergeţi contul.
0 persoane l-au considerat util