Gestionarea conversaţiilor cu mesaje

Gestionarea conversaţiilor cu mesaje

Protejarea unui mesaj împotriva ştergerii

Puteţi bloca un mesaj astfel încât acesta să nu poată fi şters nici atunci când ştergeţi celelalte mesaje din conversaţie.
  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon) pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi şi ţineţi apăsat mesajul pe care doriţi să îl blocaţi.
  3. Apăsaţi Blocare mesaj din meniul cu opţiuni. O pictogramă de blocare este afişată în partea dreaptă a mesajului.

Ştergerea unui singur mesaj

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon) pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi şi ţineţi apăsat mesajul pe care doriţi să îl ştergeţi.
  3. Dacă mesajul este blocat, apăsaţi Deblocare mesaj din meniul de opţiuni şi apoi apăsaţi şi ţineţi apăsat mesajul pentru a afişa din nou meniul de opţiuni.
  4. Apăsaţi Ştergere mesaj din meniul cu opţiuni.
  5. Când vi se solicită să confirmaţi, apăsaţi OK.

Copierea unui mesaj pe cartela SIM

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon) pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi şi ţineţi apăsat mesajul şi apoi apăsaţi Copiere pe SIM.

Ştergerea unei conversaţii

  1. În ecranul Toate mesajele apăsaţi şi ţineţi apăsată persoana de contact (sau numărul de telefon) ale cărei mesaje doriţi să le ştergeţi şi apoi apăsaţi Ştergere În timp ce vizualizaţi schimbul de mesaje dintr-o conversaţie, puteţi de asemenea să apăsaţi MENU şi apoi să apăsaţi Ştergere. Mesajele blocate din şirul conversaţiei nu vor fi şterse decât dacă bifaţi caseta Ştergere mesaje blocate.
  2. Când vi se solicită să confirmaţi, apăsaţi OK pentru a şterge întregul şir.

Ştergerea mai multor conversaţii

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi MENU şi apoi apăsaţi Ştergere.
  2. Selectaţi şirurile de conversaţii pe care doriţi să le ştergeţi.
  3. Apăsaţi Ştergere.
Orice mesaj blocat nu va fi şters.
0 persoane l-au considerat util