Fuzionarea informaţiilor de contact

Fuzionarea informaţiilor de contact

Dacă aveţi aceleaşi persoane de contact pe HTC Flyer, Contul Google şi conturile din reţele sociale cum ar fi Facebook şi Twitter, HTC Flyer va încerca să le unească automat sau vă va lăsa să decideţi ce intrări de persoane de contact doriţi să uniţi. Unirea persoanelor de contact identice evită intrările duplicat în lista persoanelor dvs. de contact.

Acceptarea sugestiilor de persoane de contact care se potrivesc

Când dispozitivul HTC Flyer găseşte persoane de contact care pot fi fuzionate, veţi vedea o pictogramă de legătură în zona pentru notificări a barei de stare.

  1. Deschideţi panoul Notificări, apoi apăsaţi pe Sugestie contacte care corespund. Veţi vedea o listă cu persoane de contact sugerate ce corespund.
  2. Pentru fuzionare, apăsaţi pe .
  3. Apăsaţi pe OK.
Notă: Dacă nu doriţi să fuzionaţi niciun contact, apăsaţi Respingere toate.

Vizualizarea listei cu toate contactele legate

  1. Din ecranul iniţial, apăsaţi pe > Persoane.
  2. În fila Toate, apăsaţi pe > Contacte cu legătură. Fereastra Toate contactele conectate se deschide şi puteţi vedea în acesta tipurile de conturi şi informaţiile fuzionate.
  3. Puteţi selecta să întrerupeţi legătura unui tip de cont sau să o refaceţi.
  4. Când aţi terminat, apăsaţi pe OK.

Fuzionarea manuală a informaţiilor persoanelor de contact

  1. Din ecranul iniţial, apăsaţi pe > Persoane.
  2. În fila Toate, apăsaţi numele persoanei de contact (nu pictograma sau fotografia) pe care doriţi să o legaţi.
  3. Apăsaţi pe sau pe (dacă sunt sugerate legături).
  4. În ecran, puteţi să:
    • În fila Sugerare legături, apăsaţi pe pentru a lega persoana de contact la un cont.
    • În fila Adăugare contact, apăsaţi pe una dintre opţiuni pentru a stabili legătura cu o altă persoană de contact.

Întreruperea legăturii

  1. Din ecranul iniţial, apăsaţi pe > Persoane.
  2. În fila Toate apăsaţi numele persoanei de contact (nu pictograma sau fotografia), a cărei legătură doriţi să o întrerupeţi.
  3. Apăsaţi pe .
  4. În secţiunea Contacte conectate, apăsaţi pe în dreptul unui tip de cont pentru a întrerupe legătura.
0 persoane l-au considerat util