Gestionarea conturilor dvs. online

Gestionarea conturilor dvs. online

Modificarea setărilor de sincronizare

  1. Din ecranul principal, apăsaţi şi apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. În partea de sus a ecranului, trageţi bara de glisare pentru a activa sau a dezactiva sincronizarea automată.

Sincronizarea manuală a unui cont

  1. Din ecranul principal, apăsaţi şi apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Apăsaţi pe contul pe care doriţi să-l sincronizaţi.
  3. Apăsaţi Sincronizare acum.

Gestionarea setărilor contului sincronizat

  1. Din ecranul principal, apăsaţi şi apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Apăsaţi contul pe care doriţi să-l actualizaţi.
  3. Apăsaţi elementul pe care doriţi să îl sincronizaţi sau să-l editaţi.

Ştergerea unui cont

Puteţi şterge un cont şi toate informaţiile asociate acestuia din HTC EVO 3D. Ştergerea unui cont nu înseamnă ştergerea informaţiilor din serviciul online.
  1. Din ecranul principal, apăsaţi şi apoi apăsaţi Setări > Conturi şi sincronizare.
  2. Apăsaţi contul pe care doriţi să-l ştergeţi.
  3. Apăsaţi Eliminare cont.
Subiecte conexe
0 persoane l-au considerat util