Gestionarea conversaţiilor cu mesaje

Gestionarea conversaţiilor cu mesaje

Blocarea unui mesaj

Puteţi bloca un mesaj astfel încât acesta să nu poată fi şters nici atunci când ştergeţi celelalte mesaje din conversaţie.

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon), pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi mesajul pe care doriţi să-l blocaţi.
  3. Apăsaţi pe Blocare mesaj din meniul cu opţiuni. Se afişează o pictogramă de blocare .

Copierea unui mesaj text pe cartela SIM

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon), pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi pe mesaj şi apoi apăsaţi Copiere pe SIM. Se afişează o pictogramă a cartelei SIM .

Ştergerea unui singur mesaj

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon), pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi mesajul pe care doriţi să-l ştergeţi.
  3. Dacă mesajul este blocat, apăsaţi Deblocare mesaj din meniul de opţiuni şi apoi apăsaţi mesajul pentru a afişa din nou meniul de opţiuni.
  4. Apăsaţi Ştergere mesaj şi apoi apăsaţi OK.

Ştergerea mai multor mesaje dintr-o conversaţie

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi pe o persoană de contact (sau un număr de telefon), pentru a afişa schimbul de mesaje cu persoana de contact respectivă.
  2. Apăsaţi şi apoi apăsaţi Ştergere (sau Mai multe > Ştergere).
  3. Apăsaţi Ştergere după selecţie sau Ştergere după număr de telefon (dacă contactul a utilizat mai multe numere de telefon în timpul conversaţiei).
  4. Selectaţi mesajele pe care doriţi să le ştergeţi şi, apoi, apăsaţi Ştergere.
Sfat: În setările Mesaje, apăsaţi Generale > Ştergere mesaje vechi pentru a şterge automat mesajele vechi per conversaţie.

Ştergerea unei conversaţii

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi şi ţineţi apăsată un contact (sau un număr de telefon) ale cărui mesaje doriţi să le ştergeţi, apoi apăsaţi pe Ştergere.
  2. Apăsaţi OK pentru a şterge tot firul.
    Notă: Mesajele blocate din şirul conversaţiei nu vor fi şterse decât dacă bifaţi caseta Ştergere mesaje blocate.

Ştergerea mai multor conversaţii

  1. În ecranul Toate mesajele, apăsaţi şi apoi apăsaţi Ştergere.
  2. Selectaţi şirurile de conversaţii pe care doriţi să le ştergeţi.
  3. Apăsaţi Ştergere. Mesajele blocate nu vor fi şterse.
0 persoane l-au considerat util