Grupuri de persoane de contact

Grupuri de persoane de contact

Vă permite să alocaţi persoane de contact la anumite grupuri astfel încât puteţi trimite cu uşurinţă un mesaj sau un e-mail către un întreg grup. Puteţi, de asemenea, să sincronizaţi grupurile din HTC Desire X cu grupurile din contul dvs. Google, accesibil prin intermediul browserului web din computerul dvs. De asemenea, am adăugat grupul Frecvent, ca tip de grup special care adaugă automat persoanele de contact, pe care le apelaţi frecvent sau de către care sunteţi apelat frecvent.

Crearea unui grup

  1. În fila Grupuri, apăsaţi .
  2. Introduceţi un nume pentru grup.
  3. Apăsaţi pe pentru a selecta o fotografie pentru grup.
  4. Apăsaţi > Adăugare contact la grup.
  5. Selectaţi contactele pe care doriţi să le adăugaţi şi apoi apăsaţi Salvare.
  6. Când grupul este complet, apăsaţi Salvare.

Editarea unui grup de persoane de contact

  1. Din fila Grupuri, apăsaţi şi ţineţi apăsat pe grupul respectiv, apoi apăsaţi Editare grup.
  2. Puteţi să:
    • Apăsaţi numele grupului pentru a-i modifica numele. Puteţi modifica doar numele grupurilor pe care le-aţi creat.
    • Apăsaţi pictograma din dreptul numelui grupului pentru a schimba sau şterge fotografia grupului.
    • Apăsaţi > Adăugare contact la grup pentru a adăuga mai mulţi membri.
    • Pentru a rearanja membrii grupului, apăsaţi şi ţineţi apăsat de la sfârşitul numelui contactului şi apoi glisaţi-l în noua poziţie.
    • Apăsaţi de lângă un contact pentru a-l elimina din grup.
  3. Apăsaţi Salvare.

Trimiterea unui mesaj text sau e-mail către un grup

Notă: Vi se va aplica o taxă pentru fiecare mesaj text trimis. De exemplu, dacă trimiteţi un mesaj unui grup de cinci persoane, veţi fi taxat pentru cinci mesaje.
  1. În fila Grupuri apăsaţi grupul către care doriţi să trimiteţi un mesaj sau un e-mail.
  2. Mergeţi la fila Acţiune de grup.
  3. Alegeţi dacă doriţi să trimiteţi un mesaj text sau e-mail.

Rearanjarea grupurilor dvs. cu persoane de contact

  1. În fila Grupuri, apăsaţi .
  2. Apăsaţi şi ţineţi apăsat de la capătul grupului pe care doriţi să-l mutaţi, apoi glisaţi-l în noua poziţie.
  3. Apăsaţi Salvare.

Ştergerea grupurilor

Notă: Puteţi şterge doar grupurile pe care le-aţi creat.
În fila Grupuri, puteţi:
  • Apăsa şi ţine apăsat pe un grup pe care doriţi să îl ştergeţi, apoi puteţi apăsa Ştergere grup.
  • Apăsaţi pe pentru a selecta mai multe grupuri de contacte de şters.
0 persoane l-au considerat util