Chatul în Google Talk

Chatul în Google Talk

Google Talk este programul de mesagerie instant al Google. Vă permite să comunicaţi cu alte persoane care folosesc, de asemenea, Google Talk. Dacă v-aţi conectat la contul dvs. Google atunci când v-aţi configurat telefonul pentru prima dată, sunteţi deja conectat la Google Talk.

Chatul cu un prieten

  1. În Google Talk, apăsaţi pe un prieten din lista prietenilor.
  2. Introduceţi mesajul dvs. în câmpul de text. Puteţi adăuga un smiley apăsând şi apoi apăsând Mai multe > Introducere smiley.
  3. Apăsaţi Trimitere.
  4. În timp ce discutaţi pe chat, apăsaţi şi apoi apăsaţi pe oricare dintre aceste opţiuni:
    Chat privat Mesajele dvs. Google Talk sunt stocate în dosarul Chaturi al contului dvs. Gmail. Apăsaţi această opţiune dacă nu doriţi să vă stocaţi mesajele de chat.
    Comutare între chaturi Dacă aveţi mai mult de un chat în curs, apăsaţi aici pentru a trece la chatul cu un alt prieten.
    Lista de prieteni Reveniţi la Lista de prieteni.
    Adăugare la chat Adăugaţi un alt prieten la chatul dvs. Prietenul pe care l-aţi invitat şi prietenul cu care discutaţi pe chat în acest moment vor primi o invitaţie la un chat în grup. Fiecare persoană care acceptă invitaţia se alătură unui chat în grup.
    Finalizare chat Finalizaţi chatul dvs. curent.
    Mai multe Ştergeţi istoricul chatului, introduceţi un smiley sau vizualizaţi datele de contact ale prietenului dvs.

Acceptarea unei invitaţii de chat

Atunci când un prieten vă trimite un mesaj Google Talk, primiţi o notificare. Poziţia lor din lista prietenilor afişează mesajul.
Efectuaţi una din următoarele operaţiuni:
  • În Lista de prieteni, apăsaţi prietenul care v-a trimis invitaţia de chat.
  • Deschideţi panoul Notificări, apoi apăsaţi notificarea de chat.

Pentru a vă modifica starea online şi fotografia

  1. În lista prietenilor din Google Talk, apăsaţi pe numele dvs. pentru a deschide ecranul Setare stare.
  2. Introduceţi noul dvs. mesaj de stare. Sau apăsaţi pentru a alege o stare personalizată din listă.
  3. Apăsaţi starea online de lângă fotografia dvs. şi apoi selectaţi starea pe care o doriţi din meniu.
  4. Apăsaţi pe fotografia dvs., apoi efectuaţi una din următoarele:
    • Apăsaţi Eliminare pentru a elimina fotografia dvs.
    • Apăsaţi Modificare pentru a selecta altă fotografie de pe cartela de memorie.
  5. Apăsaţi Efectuat.
Starea dvs. online, mesajele şi fotografia apar în Lista de prieteni a persoanei de contact şi în alte aplicaţii unde starea dvs. Google Talk este afişată.

Adăugarea şi administrarea prietenilor

Lista de Prieteni este cea în care adăugaţi şi administraţi prietenii din Google Talk.
În lista prietenilor din Google Talk, puteţi să:
Invitaţi un prieten
  1. Apăsaţi , apoi apăsaţi Adăugare prieten.
  2. Introduceţi ID-ul Google Talk de mesagerie instant sau adresa Gmail a prietenului pe care doriţi să-l adăugaţi.
  3. Apăsaţi Trimitere invitaţie.
Vizualizaţi toţi prietenii Iniţial, numai prietenii cu care vorbiţi des - cei mai populari - sunt afişaţi în lista prietenilor. Pentru a vizualiza toţi prietenii, apăsaţi , apoi apăsaţi Toţi prietenii. Pentru a vizualiza numai prietenii cu care vorbiţi cel mai des, apăsaţi , apoi apăsaţi Cei mai populari.
Faceţi un prieten să fie popular
  1. Apăsaţi , apoi apăsaţi Toţi prietenii.
  2. Apăsaţi şi menţineţi apăsat numele prietenului şi apoi apăsaţi Arată întotdeauna prietenul.
Blocaţi un prieten Puteţi bloca un prieten pentru a nu mai primi mesajele sale. Atunci când este blocat, prietenul dvs. este şters din lista prietenilor şi este adăugat în lista prietenilor blocaţi.
  1. Apăsaţi , apoi apăsaţi Toţi prietenii.
  2. Apăsaţi şi menţineţi apăsat numele prietenului şi apoi apăsaţi Blocare prieten.
Deblocaţi un prieten
Apăsaţi , apoi apăsaţi Mai multe > Blocat.
Vizualizaţi toţi prietenii invitaţi Apăsaţi , apoi apăsaţi Mai multe > Invitaţii. Prietenii care nu v-au acceptat încă invitaţia sunt afişaţi pe ecran.

Modificarea setărilor sau deconectarea

În Google Talk, lista prietenilor, apăsaţi şi apoi apăsaţi:
  • Setări pentru a modifica setările aplicaţiei şi cele de notificare.
  • Deconectare pentru a vă deconecta.
Subiecte conexe
0 persoane l-au considerat util