APLICAÇÕES E FUNCIONALIDADES
Tirar uma foto panorâmica
APLICAÇÕES E FUNCIONALIDADES

Hvordan endrer jeg underskriften som brukes i e-postmeldingene mine?

Hvis du har lagt til flere e-postkontoer på telefonen, må du endre signaturen i hver konto.
  1. Åpne E-post-appen.
  2. Sveip til høyre fra venstre kant av skjermen for å åpne den utskyvbare menyen, og klikk på en e-postkonto.
  3. Klikk på > Innstillinger > Generelle innstillinger > Underskrift.
  4. Skriv inn teksten du vil bruke som underskrift, og klikk på Lagre.

Pessoas achadam isto útil
Seleccione um problema da lista:
pt
*Introduza aqui o seu comentário ...
htc-desire-x
Obrigado!