Sincronizar com uma Conta Google

Kan jag hålla kameran på standby för att spara batteri, och hur?

Ja. När du väntar på att ta en bild, tryck på STRÖM-knappen för att växla till viloläge. När du är klar att ta bilder igen, tryck bara på STRÖM igen.

Även om du har ställt in ett skärmlås med inloggningsuppgifter, förbigår telefonen säkerhetsskärmen och startar Kamera direkt. När du stänger Kamera, kommer du att bli uppmanad att låsa upp skärmlåset.

0 Pessoas achadam isto útil