Visualizar marcadores e páginas visitadas anteriormente

När jag spelar musik eller video i ett program spelas ljud endast upp i övre högtalaren. Vad beror det på?

Detta kan inträffa om du tidigare har spelat upp media i Google Chromewebbläsaren.
Uppdatera webbläsaren Google Chrome till den senaste versionen - 35.0.1916.122 eller högre. För att uppdatera den, öppna Google Play Store, gå till Mina program och tryck på Webbläsaren Chrome > Uppdatera.

Om du tillfälligt inte har tillgång till Internet och inte kan uppdatera, stäng webbläsaren Google Chrome. Tryck på för att öppna skärmen Senaste appar och dra sedan Google Chrome uppåt för att stänga den.

0 Pessoas achadam isto útil