Utilizar o Registo de chamadas

Vad händer när jag öppnar en fil som jag har fått genom Bluetooth?

Vad som händer sedan när du öppnar en fil som tagits emot via Bluetooth beror på filtypen:
  • Mediefiler och dokument öppnas vanligen direkt i ett kompatibelt program. Om du t.ex. öppnar ett musikspår börjar det spelas upp i Musik-programmet.
  • För en vCalendar-fil väljer du den kalender i vilken du vill spara händelsen och trycker sedan på Importera. vCalendar läggs till bland dina händelser i Kalender.
  • Vad gäller vCard-kontaktfiler kan du välja att importera en, flera eller alla dessa kontakter till kontaktlistan.
0 Pessoas achadam isto útil