COMUNICAÇÃO
Marcar um número de telefone numa mensagem de correio electrónico
COMUNICAÇÃO

Hur aktiverar jag utvecklarens alternativ?

Om du vill utveckla appar till din telefon kan du aktivera utveklarens alternativ i Inställningar.
  1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Om > Programvaruinformation.
  2. Tryck på Mer.
  3. Tryck på Versionsnummer 7 gånger eller fler tills du ser meddelandet Du är nu en utvecklare.

När du går tillbaka till skärmen Inställningar kommer du att se inställningen Utvecklaralternativ.

Pessoas achadam isto útil
pt
*Introduza aqui o seu comentário ...
htc-chachacha
Obrigado!