INTRODUÇÃO
Tornar o HTC ChaChaCha realmente seu
INTRODUÇÃO

Hur delar jag mina telefons Internetanslutning med andra enheter?

Du kan dela din telefons dataanslutning genom USB, Wi‍-Fi eller Bluetooth.

Gå till Inställning, tryck på Mer > Delning av mobilt nätverk, och välj om du vill dela via USB-sammanlänkning, Wi‍-Fi surfpunkt eller Bluetooth sammanlänkning.

Obs!: En dataanslutning som 3G krävs. Kontakta din mobiloperatör för information om dataändringar. Utökad användning av din datanslutning, Wi‍-Fi eller Bluetooth kan tömma batteriet snabbare.

Pessoas achadam isto útil
Seleccione um problema da lista:
pt
*Introduza aqui o seu comentário ...
htc-chachacha
Obrigado!