Nyheter og nedlastinger
NYHETER
  • Oppdatere HTC TITAN for Zune
    Utgivelsesdato: 2012-05-04

Denne oppdateringen for HTC TITAN gjør at telefonen din kan oppgraderes via Zune. (Microsoft Zune-feilkode: 80070013 / 8007000F)

Krav:

1. PC installert med Zune
    2. Batterikapasitet: Minst 35 %
    3. OS-versjon: 7720 (7.10.7720.68) eller senere versjon

Anvisninger for installasjon:

Følg anvisningene under for å laste ned og installere oppdateringen på telefonen din:

1. Fra telefonen:
         (a). Med telefonen slått av trykker du på og holder knappene VOLUM NED og VOLUM OPP, og trykk deretter kort på AV/PÅ-knappen.
         (b). Slipp knappen VOLUM NED og VOLUM OPP etter at du ser den hvite skjermen med "sikkerhet" i øvre venstre hjørne.

2. Bruk USB-kabelen til å koble telefonen din til datamaskinen. Du vil se "USB" på skjermen til telefonen.

3. Fra datamaskinen:
         (a). Klikk på Last ned som finnes nederst på denne siden for å laste ned denne oppdateringen (spl_2.6.160015.3.exe) til datamaskinen.
         (b). Start programvareoppdateringen ved å kjøre den nedlastede filen (spl_2.6.160015.3.exe), og følg anvisningene på skjermen.

Last ned