Nyheter og nedlastinger
Nedlastinger
  • HTC Sync
    Med HTC Sync™ kan du synkronisere kontaktpersoner og kalenderhendelser fra Outlook eller kontaktpersoner fra Outlook Express (Android og HTC Smart) og bokmerker fra nettleseren mellom PC-en og smarttelefonen (Android) din. HTC Sync gjør det også mulig å installere Android-applikasjoner fra tredjepartsutviklere på smarttelefonen og overføre bilder, videoklipp, dokumenter, sanger og spillelister til smarttelefonen (Android).