Nyheter og nedlastinger
NYHETER
  • Oppdatering for HTC Snap- Inner Circle kontakter(2)

Utgivelsesdato: 2009-10-20
    Denne oppdateringen for HTC Snaps Inner Circle hjelper deg med å holde styr på venner og familie på en enda enklere måte. I disse tider med sosiale nettverk og tette kontakter er denne oppgraderingen nyttig fordi du kan legge til godt over 500 kontakter i din Inner Circle uten noen konsekvenser for telefonens ytelse.

Installasjonsinstruksjoner:
    Merk: Denne oppdateringen kan brukes på alle ROM-versjoner.
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• Oppdatering for HTC Snap – uttrykksfulle symboler(2)

Utgivelsesdato: 2009-11-09
    Med denne oppdateringen for HTC Snap kan du være mer uttrykksfull overfor dine venner i Inner Circle ved å legge til enda mer støtte for ikke-tradisjonelle tegn. Bruk ordene og tegnene du trenger for å uttrykke nøyaktig det du føler, når du vil. HTC Snap vil vise det perfekt.

Installasjonsinstruksjoner:
    Merk: Denne oppdateringen gjelder HTC Snap med Inner Circle versjon 1.0, byggnummer 1919.3324 og lavere.

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• ROM-oppgradering for HTC Snap (2.03.402.2)

Utgivelsesdato: 2009-10-14

Installasjonsinstruksjoner:
    Før du fortsetter, så bekreft at denne programvareoppgraderingen er en nyere versjon enn den som i øyeblikket er installert på enheten din. Dersom det er den samme versjonen, og enheten din fungerer normalt, er det ingen grunn til å installere programvaren på nytt.
    Du kan sjekke hvilken versjon som er installert på enheten din ved å klikke på Start > Innstillinger > kategorien System > Enhetsinformasjon > Versjon-kategorien, og merke deg ROM-versjonen, CPU og Radio-versjon.

Advarsel!

* Dette er en generell programvareoppdatering. All tilleggsprogramvare eller innstillinger som din mobiloperatør eller ditt firma har stilt til rådighet vil gå tapt. Dersom du trenger dennne spesifikke tilpasningen, så kontakt din leverandør før du foretar oppgraderingen.
    * Merk at denne oppgraderingen vil slette alle data som er lagret på enheten. Så snart du fortsetter med oppgraderingen, kan ikke systemet nedgraderes igjen.
    Vennligst sikkerhetskopier dine data innen du oppgraderer enheten. Før du kjører ROM-oppgraderingsverktøyet (RUU – ROM Upgrade Utility), må du sørge for å sjekke og gjøre følgende:

• * USB-synkroniseringskabelen er koblet til enheten og PC-en din. Dersom PC-en kjører Windows XP®, vil ActiveSync® startes automatisk for å etablere en tilkobling. Dersom PC-en kjører Windows Vista™, vil Windows Mobile Device Center etablere tilkoblingen mellom enheten og PC-en din.
    • * Alle aktive programmer på enheten er lukket.
    • * Sørg for at enhetens batterinivå er minst 50 %. Hvis du vil sjekke, velger du Start > Innstillinger > kategorien System > Strøm.
    • * Oppdateringen vil ta opptil 10 minutter. IKKE avbryt oppdateringsprosessen, foreta/motta telefonsamtaler, koble enheten fra PC-en eller trykk på noen knapper før prosessen er fullført.
    • Når RUU-en er lastet ned, så start applikasjonen på PC-en og følg instruksjonene.
    • * Klikk på Vis Les meg først når du kjører ROM-oppgraderingsverktøyet (RUU – ROM Upgrade Utility) for å vise detaljert oppgraderingsprosedyre, feilmeldingsinformasjon eller spørsmål og svar.

Last ned