Nyheter og nedlastinger
NYHETER
  • Hurtigfiks for å løse hopping under lydavspilling for HTC Touch HD(2)

Utgivelsesdato: 2009-06-05
    Hvis du opplever hopping under lydavspilling, kan du laste ned denne hurtigfiksen for å løse dette problemet. Merk: Denne hurtigfiksen kan bare brukes på ROM versjon 1.59.XXX.XX eller lavere.

Installasjonsinstruksjoner:
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• Hurtigfiks for HTC Touch HD som legger til finansinformasjonstilbyderens ikon i kategorien Aksjer i TouchFLO(2)

Utgivelsesdato: 2009-07-06
    Hvis kategorien Aksjer ikke viser finanstilbyderens ikon i TouchFLOTM, kan du laste ned denne hurtigfiksen for å løse problemet.

Installasjonsinstruksjoner:
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• Hurtigfiks for å forbedre sikkerhetsmekanismen ved Bluetooth-tjenester(3)

Utgivelsesdato: 2009-07-31
    Denne hurtigfiksen forbedrer sikkerhetsmekanismen til Bluetooth-tjenesten så Bluetooth-kommunikasjonen blir sikrere.

Merk:

1. Denne hurtigfiksen kan bare brukes på Touch Touch Diamond/ Diamond (P3702)/ Touch Pro/ Touch HD/ Touch 3G/ Touch Cruise/ Touch Viva/ Touch Dual/ Touch Cruise (09)/ Touch/ TyTN II/ Advantage X7501/Advantage X7510/ P6500/ P3300/ P3400/ P4000/ P4350/ P3470/ P6300/ S620/ S630/ S640/ S710/ S730/ S740 som har FTP-tjenesten forhåndsinstallert.Før installering, så sjekk først om FTP-tjenesten finnes på telefonen din ved å trykke på Innstillinger > Kommunikasjon > Innstillinger > Bluetooth og kontrollere at det finnes en kategori med navnet FTP.
    2. Dersom en pop-up-melding sier ”Denne hurtigfiksen er ikke kompatibel med enheten din”, betyr det at enhetenhar lagt den til allerede eller at enheten ikke har BT FTP-tjenesten og at telefonen ikke trenger å installere den.

Installasjonsinstruksjoner:
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• Oppdatering for HTC Touch HD – forbedring av Office Mobile(2)

Utgivelsesdato: 2009-11-09

Denne oppdateringen for HTC Touch HD oppdaterer Office Mobile-produktene dine for å gjøre livet ditt enda mer praktisk slik at du får mulighet til å arbeide slik du vil. Denne funksjonen har nå utvidet Søk- og erstatt-funksjonalitet slik at du raskt kan redigere dokumenter mens du er på farten.

Installasjonsinstruksjoner:
    Merk: Denne oppdateringen er tilgjengelig i alle ROM-versjoner.
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• Oppdatering for HTC Touch HD – Notifications Enhancement

Utgivelsesdato: 2009-11-09
    Denne oppdateringen for HTC Touch HD kombinerer din SMS-funksjon med vår unike varslinger for å gi deg dine meldinger så snart du får dem. Du vil motta meldinger når telefonen er slått på og har mottak, slik at du kan bo nær til folk du bryr deg om mens du er på farten.

Installasjonsinstruksjoner:
    Merk: Denne oppdateringen gjelder for alle ROM versjoner.
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned

• ROM-oppgradering for HTC Touch HD (1.56.409.0)

Utgivelsesdato: 2009-04-07

Installasjonsinstruksjoner:
    Før du fortsetter, så bekreft at denne programvareoppgraderingen er en nyere versjon enn den som i øyeblikket er installert på enheten din. Dersom det er den samme versjonen, og enheten din fungerer normalt, er det ingen grunn til å installere programvaren på nytt.
    Du kan sjekke hvilken versjon som er installert på enheten din ved å klikke på Start > Innstillinger > kategorien System > Enhetsinformasjon > Versjon-kategorien, og merke deg ROM-versjonen, CPU og Radio-versjon.

Advarsel!

* Dette er en generell programvareoppdatering. All tilleggsprogramvare eller innstillinger som din mobiloperatør eller ditt firma har stilt til rådighet vil gå tapt. Dersom du trenger dennne spesifikke tilpasningen, så kontakt din leverandør før du foretar oppgraderingen.
    * Merk at denne oppgraderingen vil slette alle data som er lagret på enheten. Så snart du fortsetter med oppgraderingen, kan ikke systemet nedgraderes igjen.
    Vennligst sikkerhetskopier dine data innen du oppgraderer enheten. Før du kjører ROM-oppgraderingsverktøyet (RUU – ROM Upgrade Utility), må du sørge for å sjekke og gjøre følgende:

• * USB-synkroniseringskabelen er koblet til enheten og PC-en din. Dersom PC-en kjører Windows XP®, vil ActiveSync® startes automatisk for å etablere en tilkobling. Dersom PC-en kjører Windows Vista™, vil Windows Mobile Device Center etablere tilkoblingen mellom enheten og PC-en din.
    • * Alle aktive programmer på enheten er lukket.
    • * Sørg for at enhetens batterinivå er minst 50 %. Hvis du vil sjekke, velger du Start > Innstillinger > kategorien System > Strøm.
    • * Oppdateringen vil ta opptil 10 minutter. IKKE avbryt oppdateringsprosessen, foreta/motta telefonsamtaler, koble enheten fra PC-en eller trykk på noen knapper før prosessen er fullført.
    • Når RUU-en er lastet ned, så start applikasjonen på PC-en og følg instruksjonene.
    • * Klikk på Vis Les meg først når du kjører ROM-oppgraderingsverktøyet (RUU – ROM Upgrade Utility) for å vise detaljert oppgraderingsprosedyre, feilmeldingsinformasjon eller spørsmål og svar.

Last ned