Nyheter og nedlastinger
NYHETER
  • Hurtigfiks for å forbedre sikkerhetsmekanismen ved Bluetooth-tjenester(7)

Utgivelsesdato: 2009-07-31

Denne hurtigfiksen forbedrer sikkerhetsmekanismen til Bluetooth-tjenesten så Bluetooth-kommunikasjonen blir sikrere.

Merk:

1. Denne hurtigfiksen kan bare brukes på Touch Touch Diamond/ Diamond (P3702)/ Touch Pro/ Touch HD/ Touch 3G/ Touch Cruise/ Touch Viva/ Touch Dual/ Touch Cruise (09)/ Touch/ TyTN II/ Advantage X7501/Advantage X7510/ P6500/ P3300/ P3400/ P4000/ P4350/ P3470/ P6300/ S620/ S630/ S640/ S710/ S730/ S740 som har FTP-tjenesten forhåndsinstallert.Før installering, så sjekk først om FTP-tjenesten finnes på telefonen din ved å trykke på Innstillinger > Kommunikasjon > Innstillinger > Bluetooth og kontrollere at det finnes en kategori med navnet FTP.
    2. Dersom en pop-up-melding sier ”Denne hurtigfiksen er ikke kompatibel med enheten din”, betyr det at enhetenhar lagt den til allerede eller at enheten ikke har BT FTP-tjenesten og at telefonen ikke trenger å installere den.

Installasjonsinstruksjoner:
    Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere hurtigfiksen på enheten:

1. Sørg for at du har Microsoft ActiveSync® installert på din Windows XP-PC eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista®-PC. Du kan finne Microsoft ActiveSync fra denne link eller Windows Mobile Device Center fra denne link.
    2. Koble til og synkroniser enheten med PCen via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjelp av USB-kabelen.
    3. Hvis du vil laste ned denne hurtigfiksen, velger du hurtigfiksen nedenfor og plasseringen nærmest til deg og klikker på Last ned.
    4. Kopier hurtigfiksen, som er en .exe-fil, til enheten. Hvis du vil installere hurtigfiksen, banker du på .exe-filen og følger instruksjonene på skjermen.

Obs: Hvis du utfører en hard tilbakestilling av enheten, må du installere hurtigfiksen på nytt etter den harde tilbakestillingen.

Last ned