Søke etter plasseringer og steder
APPER OG FUNKSJONER

Søke etter plasseringer og steder

Du kan skrive inn en adresse i Google Maps, en by eller en type forretning eller etablissement (for eksempel museer i London). Søkeresultatene kan inkludere informasjon som plasseringens telefonnummer, adresse og anmeldelser. Du kan også få veibeskrivelser til plasseringen eller vise den i gatevisning når dette er tilgjengelig.

Etter hvert som du legger inn en søketerm, vises foreslåtte samsvar fra kontaktene, Internett og tidligere søkte elementer. Du kan klikke på et samsvar direkte for på søke etter.

1. Mens du viser et kart, trykker du på SØK.
  2. Skriv inn stedet du vil søke etter i søkeboksen.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på for å søke etter termen du skrev inn.
    • Klikk på et foreslått søkeelement.
    Søkeresultatene vises som markører på kartet.
Vis søkeresultatene som en liste.
Velg forrige eller neste markør på kartet.
Klikk på ballongen over dette plasseringsmerket for å vise mer informasjon om plasseringen.

Etter at du har klikket på ballongen som viser ønsket plassering, vil du se adressen, rangeringen og eventuelle anmeldelser.

• Klikk på skjermknappen for å få anvisninger, vise plasseringen i gatevisning (hvis tilgjengelig) og annet. Rull nedover skjermen hvis du vil ha flere alternativer.
  • Klikk på Detaljer for å vise mer informasjon.
  • Sveip til venstre eller høyre over skjermen for å vise neste eller forrige søkeresultat.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire