Administrere e-postmeldinger

Slette en e-postmelding fra innboksen

1. I e-postkontoens innboks trykker og holder du på e-posten du vil slette.
  2. På alternativmenyen klikker du på Slett.

Slette mer enn én melding

1. I e-postkontoens innboks trykker du på MENU og klikker på Slett.
  2. Merk meldingene du vil slette, og klikk på Slett.

Flytte en hel samtale til en annen mappe

Hvis du raskt vil flytte alle e-postmeldinger med samme emne til en annen mappe, flytter du ganske enkelt hele samtalen.
  1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Gå til kategorien Samtaler.
  3. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mer > Flytt til.
  4. Hvis du vil flytte en hel samtale, merker du emnetittelen. Du kan velge mer enn ett emne hvis du vil flytte flere samtaler samtidig.
  5. Klikk på Flytt til, og klikk på mappen du vil flytte samtalen til.

Flytte individuelle e-postmeldinger til en annen mappe

1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Gå til kategorien Mottatt eller en annen kategori (unntatt kategorien Samtaler).
  3. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mer > Flytt til.
  4. Velg e-postmeldingene du vil flytte.
  5. Klikk på Flytt til og klikk på mappen du vil flytte e-postmeldingene til.