Bruke Twitter på telefonen
APPER OG FUNKSJONER

Bruke Twitter på telefonen

Peep er en Twitter™-klient som lar deg få glede av “kvitring" på telefonen. Poster og les tweets, send og motta direktemeldinger, søk etter nye Twitter-brukere du vil følge, alt fra telefonen.
Hvis du ikke logget deg på Twitter-kontoen da du satte opp telefonen for første gang, følger du skjerminstruksjonene for å logge deg på Twitter-kontoen.
startskjermbildet klikker du på > Peep. Peep åpner i kategorien All tweets. Du kan skyve til andre kategorier for å vise "mentions", direktemeldinger eller favoritttweets.
  • Klikk en persons bilde eller navn for å sjekke profildetaljer og alle personens tweets.
  • Trykk på og hold en tweet for å åpne en alternativmeny for å svare, sende en direktemelding, sende en tweet på nytt og mer.

Sende en tweet

1. Peep-skjermbildets kategori Alle tweets klikker du i boksen som sier "Hva skjer?".
  2. Skriv inn tweeten.
  3. Legg til et bilde eller en plassering i tweeten.
    • Klikk på for å sende et bilde fra Galleri eller Kamera til din standard fotovertsside, og legge til koblingen til bildet i tweeten.
    • Klikk på for å sette inn posisjonen din i tweeten. Du kan velge å legge til kartlink, sette inn navnet på eller koordinatene til posisjonen din.
  4. Klikk på Oppdater.

Søke etter Twitter-brukere som du vil følge

1. På skjermbildet Peep trykker du på SØK knappen.
  2. Skriv inn søkekriteriene, og klikk på .
  3. I listen over søkeresultater klikker du på Twitter-brukeren du vil følge.
  4. Trykk på MENU, og klikk på Følg.

Oppheve følging av en Twitter-bruker

1. På skjermbildet Peep klikker du på Twitter-brukeren du vil slutte å følge.
  2. Trykk på MENU, og klikk på Opphev følging.

Sende en direktemelding

Du kan bare sende en direktemelding til noen som følger deg.
  1. På skjermbildet Peep trykker du på MENU og klikker på Ny melding.
  2. Klikk på Til-feltet, og skriv inn navnet. Etter hvert som du skriver inn tegn, vises navnene på Twitter-brukerne som stemmer overens med tegnene. Klikk på navnet når du ser det.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk deretter på Oppdater.
Du kan også sende en direktemelding fra kategorien Alle tweets eller Direktemelding. I kategorien Alle tweets eller Direktemelding trykker og holder du på personen du vil sende direktemeldingen til, og velger deretter Send direktemelding på alternativmenyen.

Angi alternativer for Peep

Peep-skjermbildet trykker du på MENU og klikker på Mer > Innstillinger. Du kan angi disse alternativene:
Kontoinnstillinger Logge ut av Twitter-kontoen.
Generelle innstillinger Velg om du vil vise skjermnavnet eller det virkelige navnet til personer du følger.
Send og motta Angi frekvensen for å se etter nye tweets, og angi antall tweets du vil laste ned.
Tjenester Angi fotovertsstedet, fotokvaliteten, plasseringsalternativene og URL-forkortingsverten.
Varslingsinnstillinger Velg når og hvordan du vil varsles.

Legge til Twitter-widgeten

Legg til Twitter-widgeten for å sende og følge dine tweets fra startskjermbildet.
  1. startskjermbildet klikker du på > Widget > Twitter.
  2. Velg widgetstil, og klikk på Velg.
  3. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet, og slipp den.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire