Om Facebook for HTC Sense
APPER OG FUNKSJONER

Om Facebook for HTC Sense

Hvis du var logget på Facebook-kontoen da du slo på og satte opp telefonen for første gang, betyr det at Facebook-kontoen er koblet til Facebook for HTC Sense på telefonen. (Hvis du ikke gjorde dette, kan du sette opp Facebook for HTC Sense når som helst. Hvis du vil ha instruksjoner, se Legge til en sosial nettverkskonto.)

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle dine Facebook-kontakter i Kontakter.
  • Se Facebook-fotografier direkte i Galleri-applikasjonen.
  • Sjekk dine venners Facebook-statusoppdateringer i Friend Stream.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire