Bruke Friend Stream
APPER OG FUNKSJONER

Bruke Friend Stream

Strømlinjeform dine kontoer for sosiale nettverk ved hjelp av Friend Stream. Vis statusoppdateringer, se gjennom nye fotoopplastinger, og oppdater statusen din samtidig på Facebook, Twitter og andre sosiale nettverkskontoer ved hjelp av Friend Stream.
  • Du må være pålogget minst én sosial nettverkskonto for å bruke Friend Stream. Hvis du finne ut hvordan du registrerer deg, se Legge til en sosial nettverkskonto.)
  • Hvis du vil bruke Facebook-kontoen i Friend Stream, må du være logget på via Facebook for HTC Sense. Hvis du vil ha mer informasjon, se Om Facebook for HTC Sense.
startskjermbildet klikker du på > Friend Stream. Friend Stream åpnes i kategorien Alle oppdateringer. Skyv til de andre kategoriene for å vise bare statusoppdateringer, fotooppdateringer eller koblinger.

Når du klikker på noens statusoppdatering, kan du:

• Åpne Peep og vise alle tweets. Se Bruke Twitter på telefonen.
  • Skrive en kommentar. Like eller ikke like noens Facebook-postingre.
  • Se på noens albumfotografier.

Når du klikker på noens fotografi eller navn, kan du:

• Sjekk personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-vegg.
  • Sjekk personens postede tweets.

Oppdatere statusen

Du kan oppdatere statusen samtidig på alle sosiale nettverkskontoer du er pålogget.
  1. I kategorien Alle oppdateringer klikker du på boksen som sier “Hva tenker du på?”.
  2. Angi statusoppdateringen din.
    • Hvis du ikke vil sende statusoppdateringen til alle dine sosiale nettverkskontoer, klikker du på og fjerner merket for de sosiale nettverkene du ikke vil ha med.
    • Hvis du vil anbefale en applikasjon som du har lastet ned fra Android Market, klikker du på . Hvis du vil finne ut mer om deling av programmer, se .
  3. Klikk på Del.

Kommentere og like Facebook-postinger

Du kan svare på en Facebook-posting etter at du har klikket på noens statusoppdatering i kategorien Alle oppdateringer.
  • Klikk på albumnavnet som vises i statusoppdateringen for å vise og kommentere albumfotografiene ved hjelp av Galleri-programmet.
  • Klikk på Liker eller Liker ikke for å angi om du liker eller ikke liker personens statusoppdatering.
  • I tekstboksen Skriv en kommentar angir du hva du mener om personens statusoppdatering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire