Synkronisere med en Google-konto

Ved å logge deg på Google-kontoen din kan du synkronisere Gmail™ og Google-kontaktene og -kalenderne mellom telefonen og web.
Du må også logge på en Google-konto for å bruke Google-programmer som f.eks. Google Talk™ og Android Market™.
Merk: Hvis du hoppet over å logge deg på en Google-konto da du satte opp telefonen for første gang, kan du oppleve problemer med bruk av enkelte Google-programmer. Hvis disse problemene vedvarer, må du kanskje tilbakestille telefonen og angi detaljene for Google-kontoen når du setter opp telefonen igjen. Hvis du vil tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene, se Utføre en fabrikktilbakestilling (hard tilbakestilling).

Legge til flere Google-kontoer

Du kan legge til mer enn én Google-konto på telefonen. Senere Google-kontoer kan imidlertid bare synkronisere Gmail og kontakter. Andre Google-tjenester bruker den første Google-kontoen du la til.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto > Google.
  3. Følg skjerminstruksjonene for å logge deg på en konto eller opprette en ny konto.