Legge til Kontakter-widgets

Hold kontakt med forskjellige kretser av venner eller kollegaer i livet ditt. Ved hjelp av Kontakter-widgeten kan du raskt plassere en samtale, sende en melding eller vise detaljer om en favorittkontakt med ett enkelt klikk med fingeren. Du kan legge til flere Kontakter-widgets på startskjermbildet, med en annen gruppe av kontakter på hver widget.
  1. Gå til delen av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny widget.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Klikk på Widget > Kontakter.
  4. Velg widgetstil, og klikk på Velg.
  5. Velg gruppen du vil legge til som en widget.
  6. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet, og slipp den.
Gjenta trinnene over for å legge til en annen Kontakter-widget.

Angi standard kommunikasjonsmetode

1. startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakt på widgeten.
  3. På skjermbildet Velg standardhandling klikker du på ønsket kommunikasjonsmetode for kontakten.

Endre standard kommunikasjonsmetode

1. startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på navnet til en kontakt eller widgeten for å åpne personens kontaktkort.
  3. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mer > Angi widgethandling.
  4. På skjermbildet Velg standardhandling klikker du på ønsket kommunikasjonsmetode for kontakten.

Kommunisere med en kontakt

Sørg for at du har valgt en standard kommunikasjonsmetode for hver av kontaktene i Kontakter-widgeten. Se Angi standard kommunikasjonsmetode.
  1. startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakt (bildet, ikke navnet) i widgeten. Standard kommunikasjonsmetode vil utføres.
Tips: Klikk på navnet på kontakten for å åpne kontaktdetaljskjermbildet for den kontakten.