KOMMUNIKASJON
Sende kontaktinformasjon som et vCard
KOMMUNIKASJON

Sende kontaktinformasjon som et vCard

Enkelt dele din egen kontaktinformasjon eller en hvilken som helst kontakt på telefonen.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på > Kontakter.
  2. I kategorien Alle gjør du følgende:
    Hvis du vil sende Gjør du slik
    Noens kontaktinformasjon Trykk på og hold navnet på kontakten (ikke ikonet eller fotografiet) med kontaktinformasjonen du vil sende, og klikk deretter på Send kontakt som vCard.
    Mitt kontaktkort
    1. Klikk på [Ditt navn] Mitt kontaktkort.
    2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Send min kontaktinfo.
  3. Velg hvordan du vil sende den.
  4. Velg typen informasjon du vil sende, og klikk på Send.
Hvis du vil finne ut hvordan du sender gjennom Bluetooth, se Sende informasjon ved hjelp av Bluetooth.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire