Overføre kontakter fra den gamle telefonen

Enkelt overføre kontakter fra den gamle telefonen til din HTC Wildfire gjennom Bluetooth. Avhengig av den gamle telefonens modell kan HTC Wildfire også gi deg mulighet til å overføre andre typer data, for eksempel kalenderhendelser.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Overfør data.
  2. På skjermbildet Overfør data klikker du på Neste.
  3. Slå på Bluetooth på den gamle telefonen, og sett den i synlig modus.

Hvis du ikke vet hvordan, klikker du på Hvordan slår jeg på Bluetooth? for å se noen tips.

4. Klikk på Neste for å fortsette. HTC Wildfire slår automatisk på Bluetooth og søker etter Bluetooth-enheter.
  5. Fra enhetslisten velger du den gamle telefonen og klikker på Neste. HTC Wildfire prøver deretter å pare med den gamle telefonen.
  6. Skyv åpent varslingspanelet (se Åpne varslingspanelet), og klikk deretter på varselet om Bluetooth-paring. Du vil deretter se sikkerhetspassordet.
  7. Angi dette passordet på den gamle telefonen, eller bekreft det.
  8. Merk av for Kontakter (og andre typer data du vil importere), og klikk deretter på Neste.
  9. Når HTC Wildfire er ferdig med å importere data, klikker du på Ferdig.