KOMME I GANG
Legge til programikoner og andre snarveier på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til programikoner og andre snarveier på startskjermbildet

Plasser programikoner på startskjermbildet for å åpne programmer raskere. Du kan også legge til snarveier til innstillinger og bestemt informasjon, f.eks. bokmerkede websider, noens telefonnummer, en musikkspilleliste, rutebeskrivelser og mange andre elementer, til startskjermbildet.
  1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til en snarvei. Hvis du vil finne ut hvordan, se Startskjermbilde.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil legget til et programikon, klikker du på Applikasjon og velger et program.
    • Hvis du vil legge til en snarvei til en innstilling eller informasjon, klikker du på Snarvei og velger typen informasjon eller innstilling.
Hvis du vil legge til et programikon på startskjermbildet, kan du også klikke på for å åpne skjermbildet Alle applikasjoner og deretter trykke på og holde et programikon. Uten å løfte fingeren drar du ikonet til et tomt område på startskjermbildet og slipper det.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire