Endre bakgrunnen

Å personliggjøre bakgrunnen med et favorittbilde er en rask og enkel måte å endre telefonens utseende på og gi den en ny fremtoning. Bla gjennom samlingen av bakgrunner på telefonen, eller velg mellom fotografier du har tatt med kameraet.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Bakgrunn.
  2. Velg om du vil endre bakgrunnen for startskjermbilde eller det låste skjermbildet.
  3. Velg ett av følgende:
    Android-bakgrunner (kun startskjermbildet.) Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn, og klikk på Angi bakgrunn.
    HTC-bakgrunner Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn, og klikk på Angi bakgrunn.
    Galleri Klikk på et fotografi du har tatt ved hjelp av kameraet eller kopiert til lagringskortet. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.
Etter at du har endret bakgrunnen, kan du lagre den til din gjeldende scene eller lagre den som en ny scene. Hvis du vil finne ut hvordan, se Personliggjøre telefonen med scener.