KOMME I GANG
Endre ringetone
KOMME I GANG

Endre ringetone

Velg mellom de tilgjengelige valgene av ringetoner på telefonen.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Personliggjør > Standard ringetone.
  3. Klikk på ringetonen du vil bruke. Ringetonen spilles av kort når den blir valgt.
  4. Klikk på OK.

Du kan også laste ned eller kopiere en ringetone eller sang til telefonens lagringskort og velge en du vil bruke som ringetone. Hvis du vil finne ut hvordan du kan kopiere filer til lagringskortet, se Kopiere filer til eller fra lagringskortet.

Ringetoner eller sanger som lastes ned eller kopieres til lagringskortet, blir ikke lagt til automatisk på valgmenyen for ringtoner. Du må gå til Musikk-applikasjonen og angi en ringetone eller sang på lagringskortet som ringetone.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire