HTC Wildfire S-programvareoppdateringer

Fra tid til annen kan programvareoppdateringer bli tilgjengelige for HTC Wildfire S. HTC Wildfire S kan sjekke og deretter varsle om det finnes en ny oppdatering. Deretter kan du laste ned og installere programvareoppdateringen ved hjelp av Wi-Fi- eller datatilkoblingen. Du kan også sjekke manuelt om det finnes noen tilgjengelige programvareoppdateringer.

Avhengig av typen oppdatering kan oppdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede innstillinger og også fjerne eventuelle programmer du har installert. Sørg for at du har sikkerhetskopiert informasjonen og filene du vil beholde.

Merk: Sjekking og nedlasting av systemprogramvareoppdateringer kan pådra deg flere dataoverføringskostnader fra mobiloperatøren.

Installere en oppdatering

Sørg for at HTC Wildfire S har et lagringskort installert. Oppdateringen vil lastes ned til lagringskortet.
  1. Gjør ett av følgende etter at HTC Wildfire S har mottatt en programvareoppdatering:
    • Hvis telefonskjermen er på og du ikke bruker noen applikasjoner, vises dialogboksen Installer oppdat. av systemprogramvare på skjermen. Velg Installer nå, og klikk deretter på OK.
    • Hvis du er i en samtale, vises ikonet for oppdateringsvarsling på statuslinjen. Etter samtalen skyver du for å åpne varslingspanelet og klikker på oppdateringsvarslingen.
  2. Vent på at oppdateringen lastes ned og installeres på HTC Wildfire S. Når oppdateringen er ferdig, vil HTC Wildfire S automatisk starte på nytt.

Se etter oppdateringer manuelt

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen > Programvareoppdateringer > Kontroller nå.