Undersøke informasjon om HTC Wildfire S
Innstillinger og tjenester

Undersøke informasjon om HTC Wildfire S

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen.
  3. Merk ett av følgende:
    Programvareoppdateringer Aktiver eller deaktiver automatiske søk etter programvareoppdateringer for HTC Wildfire S. Du kan også klikke på Kontroller nå hvis du vil se etter programvareoppdateringer manuelt.
    Fortell HTC Slå Fortell HTC av eller på. Når dette alternativet er aktivert, bidrar du med informasjon til oss hvis HTC Wildfire S får et teknisk problem. Du kan også velge når du vil sende feilrapporter.
    Nettverk Kontroller informasjon om mobiloperatøren og servicestatus.
    Telefonidentitet Kontroller informasjon om HTC Wildfire S og SIM-kortet du bruker.
    Batteri Kontroller informasjon om batteriet, for eksempel gjeldende batterinivå, status og hvilke programmer som bruker batteriet.
    Maskinvareinformasjon Kontroller Wi-Fi MAC- og Bluetooth-adresser.
    Programvareinformasjon Kontroller versjonen og annen informasjon om Android-plattformen som brukes av HTC Wildfire S. Du kan også sjekke versjonen av nettleseren.
    Juridisk informasjon Les juridisk informasjon fra HTC og Google, og hvilke lisenser som brukes av HTC Wildfire S.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s