Håndtere minne

Kontrollere hvor mye telefonminne som er tilgjengelig for bruk

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Lagring på SD kort og telefon. Det tilgjengelige telefonminnet vises under Intern telefonlagring.

Kontrollere den tilgjengelige lagringskortplassen

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Minnekort og telefonlager. Den totale og tilgjengelige lagringskortplassen vises under Minnekort.

Tømme applikasjonens buffer og data

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I kategorien Album klikker du på en applikasjon.
  4. På skjermbildet klikker du på Fjern data og/eller Tøm buffer.

Avinstallere tredjepartsapplikasjoner

Du kan ikke avinstallere applikasjoner som er forhåndsinstallert på HTC Wildfire S.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I kategorien Nedlastet klikker du på applikasjonen du vil avinstallere.
  4. Klikk på Avinstaller.

Kopiere applikasjoner til eller fra lagringskortet

Flytt nedlastede applikasjoner til lagringskortet hvis det interne lagringsområdet på HTC Wildfire S begynner å bli knapt. Hvis lagringskortet begynner å bli fullt, kan du også flytte applikasjoner på lagringskortet til telefonen.
Merk: Du kan bare flytte applikasjoner som ikke er forhåndsinstallert på HTC Wildfire S.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I kategorien Nedlastet klikker du på applikasjonen du vil flytte.
  4. Klikk på Flytt til SD-kort eller Flytt til telefon.