Optimalisere batterilevetiden
Innstillinger og tjenester

Optimalisere batterilevetiden

Du kan angi at HTC Wildfire S automatisk skal bytte til strømsparingsmodus når batteriet når et bestemt ladenivå.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Strømsparing.
  3. Merk av for Aktiver strømsparing.
  4. Klikk på Slå på strømsparing på, og velg deretter når du vil bytte til strømsparingsmodus.
  5. Klikk på Strømsparingsinnstillinger for å angi og velge telefonens virkemåte når HTC Wildfire S skal bytte til strømsparingsmodus.

Bruke GSM-nettverket til mobiloperatøren

Bytt til å bruke GSM-nettverket til mobiloperatøren hvis du ikke bruker en datatilkobling til å koble deg til Internett. Tilkobling til mobiloperatørens GSM-nettverk forbruker mindre batteristrøm.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Trådløst og nettverk > Mobile nettverk > Nettverksmodus.
  3. Klikk på Kun GSM.

Sjekke strømforbruket til applikasjoner

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen > Batteri > Batteribruk.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-wildfire-s