Endre lydinnstillinger

Bytte mellom stille, vibrasjon og normal modus

Gjør ett av følgende:
  • Hvis du vil bytte tilbake fra stille til normal modus, trykker du ganske enkelt på VOLUM OPP-knappen.
  • Hvis du vil bytte tilbake fra vibrasjon til normal modus, trykker du ganske enkelt to ganger på VOLUM OPP-knappen.
  • På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Lyd > Lydprofil.
    Tips: Legg til Profil-widgeten på startskjermbildet for å bytte raskt mellom moduser.

Aktivere eller deaktivere hørbart valg

Du kan velge å spille av en lyd når du velger elementer på skjermen.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Lyd.
  3. Velg avmerkingsboksen Hørbart valg.

Senke ringevolumet automatisk

HTC Wildfire S har en funksjon for stille ringing som automatisk senker ringevolumet når du beveger telefonen.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Lyd.
  3. Merk av eller fjern merket for Stille ring ved svar.

HTC Wildfire S til å ringe høyere i lommemodus

Som hjelp til å unngå at du mister innkommende anrop når HTC Wildfire S er i lommen eller en veske, øker lommemodusfunksjonen ringevolumet gradvis og vibrerer når du mottar et anrop. Når den ikke er i lommen eller en veske, vil HTC Wildfire S ringe ved det normale volumet du angir.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Lyd.
  3. Merk av eller fjern merket for Lommemodus.

Bytte til høyttalertelefon automatisk

Du kan bytte til høyttalertelefon ganske enkelt ved å legge HTC Wildfire S over på siden.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Lyd.
  3. Merk av eller fjern merket for Legg telefonen over på sidenfor høyttaler.