Innstillinger på HTC Wildfire S

Kontroller og tilpass telefoninnstillinger på skjermbildet Innstillinger.
På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
Gjør personlig Gjør HTC Wildfire S virkelig til din egen med de tilgjengelige alternativene for personliggjøring.
Trådløse nettverk Sett opp trådløse tilkoblinger, for eksempel Trådløsnett, datatilkobling og Bluetooth, aktiver flymodus og andre ting.
Ring Sett opp ringetjenester som talepost, viderekobling, samtale venter og nummervisning.
Lyd
  • Velg lyder du vil bruke til telefonringetoner og varslinger.
  • Juster medieavspillingsvolum.
  • Sett til å senke ringevolumet hvis du flytter HTC Wildfire S mens den ringer, få den til å ringe høyere når den ligger i lommen eller en veske, og slå på høyttalertelefonen når du legger den over på siden.
Skjerm Angi visningsinnstillinger som automatisk skjermretning, lysstyrke, skjermtidsavbrudd og andre ting.
Kontoer og synkronisering
  • Logg inn eller ut av sosiale nettverkskontoer, Google-kontoen og Exchange ActiveSync-kontoen.
  • Du kan også håndtere synkronisering og andre innstillinger for kontoene dine.
Location
Velg kildene du vil bruke til å fastslå plasseringen din.
Søk Velg elementer som skal inkluderes når du foretar et søk på telefonen, og angi Google-søkealternativer.
Personvern
  • Velg automatisk sikkerhetskopiering av enkelte innstillinger på telefonen (f.eks. Trådløsnett-passord eller bokmerker) til Google-servere ved bruk av Google-kontoen slik at du kan gjenopprette dem ved behov.
  • Hvis du ikke vil ha tapte anrop og din mottatte tekstmelding vises på den låste skjermen, fjerner du merket for Vis meldingstekst.
Koble til PC
  • Angi standard USB-tilkoblingstype du vil bruke når du kobler HTC Wildfire S til datamaskinen.
  • Eller merk av for Spør meg for å sette HTC Wildfire S til alltid å vise skjermen for valg av USB-tilkoblingstype.
Sikkerhet Angi en skjermlås, aktiver SIM-kort-lås eller administrer lagring av påloggingsdetaljer.
Strøm Slå på strømsparing for å bytte automatisk til strømsparingsmodus når batterinivået går ned til det angitte nivået.
Applikasjoner Administrer kjørende applikasjoner, flytt applikasjoner til eller fra lagringskortet og installer eller avinstaller programmer.
Minnekort og telefonens lagringsområde
  • Kontroller tilgjengelig plass på det interne lagringsområdet og lagringskortet ditt.
  • Fra dette skjermbildet kan du demontere lagringskortet før du fjerner det fra HTC Wildfire S.
  • Du kan også foreta en fabrikktilbakestilling.
Dato og tid
  • Angi datoen og klokkeslettet, tidssonen og dato- eller klokkeslettformatet.
  • Velg klokkeslett- og datoformatet som egner seg.
Språk og tastatur Angi operativsystemets språk og region. Du kan også angi alternativer for skjermtastatur.
Tilgjengelighet Bruk disse innstillingene når du har lastet ned og installert et tilgjengelighetsverktøy, for eksempel en skjermleser som gir stemmetilbakemelding. Du kan slå tilgjengelighetsfunksjoner eller -tjenester av eller på.
Taleinndata og Taleutdata Sett opp alternativer for taleinndata. Hvis du har installert en tekst-til-tale-applikasjon, kan du også bruke denne til å angi tekst-til-tale-innstillinger.
Om telefonen
  • Slå av eller på planlagte søk etter programvareoppdateringer, eller se etter oppdateringer manuelt.
  • Slå Fortell HTC av eller på. Når alternativet er aktivert, er det lettere for oss å vite om HTC Wildfire S opplever et teknisk problem.
  • Vis forskjellig informasjon om HTC Wildfire S, for eksempel mobilnettverkstype, signalstyrke, batterinivå og annet.